The perfect accessories for your crème brûlée
- VIELSEITIG EINSETZBAR: Die ofenfesten Souffle Förmchen eignen sich ideal für Crème Brûlée, Tapas, Ragout Fin, Pastete, Dips und vieles mehr!
- SCHÖNES DESIGN: Die Creme Brulee Schälchen sind sehr ansehnlich gestaltet und lassen sich zu jedem Anlass wunderbar auf dem Esstisch präsentieren!
- LEICHT ZU REINIGEN: Nach dem Servieren können die lebensmittelechten Dessertschalen spielend leicht in der Spülmaschine gereinigt werden!
- ✅Sicher und langlebig - Die Sicherheitsverriegelung verhindert ein versehentliches Zünden und eine breite Basis verhindert ein Herunterfallen. Hergestellt aus strapazierfähigem Aluminiumlegierungskörper für den Langzeitgebrauch.
- ✅Einstellbarer Fackelzünder - Mit dem Flammenregulierungsregler bis 1300 ° C / 2500 ° F können Sie die Intensität der Flamme nach Ihren Bedürfnissen wählen.
- ✅Einfach zu bedienen - Füllen Sie den Kochbrenner mit Butan, schieben Sie einfach den Sicherheitsverschluss zum Öffnen, drücken Sie dann den Knopf und die Flamme entzündet sich. Einfache und präzise Handhabung.
Preis inkl. MwSt., ggf. zzgl. Versandkosten / Letzte Aktualisierung am 2024-11-07 / Affiliate Links / Bildquelle: Amazon Product Advertising API
Cream or milk for the crème brûlée
For the best possible taste, the cream needs fat. Therefore, you should definitely not pay attention to the calories and reach for the cream with at least 30%. With low-fat cream or even milk, you run the risk of your cream tasting quite watery and bland.
Pay attention to the quality of the vanilla
Since the vanilla determines most of the flavor of your cream, you should pay attention to the quality of your vanilla beans. Use only thick and soft pods. In them is still the most flavor and many seeds.
Instead of a pod do it in an emergency also 2 tsp vanilla extract. Extract does not need to be boiled to release the flavor from it, so you can leave the stove off when using it.
The right sugar to caramelize your crème brûlée
The most common mistake is using the wrong sugar, for that cracking caramel crust. Brown turbinado or demerara sugar not only spreads better on the cream, but naturally has a caramel flavor that enhances your dessert.
The most common mistakes in the preparation of crème brûlée
- After caramelizing, place the crème brûlée uncovered in the refrigerator. The high heat of the burner can cause the cream to liquefy under the caramel layer. In the refrigerator it becomes solid again.
- Never add the hot cream to the yolk. The egg will immediately set and you will get a vanilla cream scramble.
- Do not forget the tea to wel! It prevents the ramekins from sliding back and forth uncontrollably when the baking tray is lifted and protects them from too much heat from the underside of the tray.
- Risk of burns! Be sure to let the caramel crust cool. Liquid caramel has a temperature up to 160 °C. At more than 160 degrees, the sugar burns, turns black and tastes bitter